Bpc 157 is een peptide dat algemeen bekend staat om zijn genezende eigenschappen. Het versnelt het spier- en gewrichtsherstel en helpt het lichaam blessures snel te genezen. Bovendien is aangetoond dat het angiogenese bevordert en de productie van collageen verbetert. De stof heeft ook een positieve invloed op het zenuwstelsel en kan helpen bij het beheersen van de symptomen die gepaard gaan met het stoppen van alcohol en drugs.


Bevordert weefselregeneratie


Er is aangetoond dat BPC 157 de groei van nieuwe weefsels zoals huid, spieren, ligamenten en pezen stimuleert. Het doet dit door de bloedstroom te verbeteren en angiogenese, de vorming van nieuwe bloedvaten, te stimuleren. Hierdoor kan het beschadigde weefsel meer zuurstof en voedingsstoffen ontvangen. Het beïnvloedt ook vitale groeifactoren zoals vasculaire endotheliale groeifactor en fibroblastgroeifactor om de celgroei te verhogen en genezing te bevorderen. Het werkt ook samen met het stikstofmonoxidesysteem om vasodilatatie te bevorderen en ontstekingen te verminderen.


Het grootste voordeel van dit peptide is het vermogen om het genezingsproces van gewonde spieren en gewrichten te versnellen. Het lijkt ook te beschermen tegen oxidatieve stress en de peescellen te stimuleren sterker te worden.


Verbetert de bloedstroom


Er is aangetoond dat BPC 157 de genezing verbetert van een overvloed aan weefsels, waaronder pezen (Staresinic et al. 2003), ligamenten (Lovric-Bencic & Cerovecki 2010) en skeletspieren (Novi et al. 2002).


Hoewel de exacte mechanismen nog niet volledig zijn opgehelderd, heeft onderzoek aangetoond dat BPC 157 de celmigratie en proliferatie in gekweekte peesfibroblasten verbetert en de in vitro uitgroei van peesexplantaten stimuleert op een manier die gedeeltelijk wordt gemedieerd door de FAK-paxilline-route. Het is ook bewezen dat BPC 157 de genezing van skeletspieren na een verwonding bij ratten versnelt. Door de cellulaire hergroei te vergroten en de bloedstroom te verbeteren, helpt het de traumatische tekorten te overwinnen die ontstaan na spierblessures bij mensen. Deze voordelen hebben geleid tot een toenemende populariteit van het peptide, dat nu wordt gebruikt door atleten, biohackers en bodybuilders. Degenen die Bpc 157 kopen moeten begrijpen, zullen hier een bezoek brengen.


Beïnvloedt groeifactoren


Het is bekend dat Bpc 157 de genezing in een verscheidenheid aan weefsels verbetert, zoals huid, botten, spieren, pezen en ligamenten. Het is bewezen dat het de genezing bevordert door een aantal vitale groeifactoren te beïnvloeden, zoals de vasculaire endotheliale groeifactor en de fibroblastgroeifactor. Bovendien is aangetoond dat het in verschillende kankermodellen de tumorgroei remt en tumorcachexie tegengaat.


Het pentadecapeptide stimuleert ook het stikstofmonoxidesysteem en bevordert de vasculariteit in beschadigd weefsel door angiogenese te stimuleren, waardoor de bloedstroom toeneemt. Dit helpt bij het leveren van zuurstof en voedingsstoffen aan beschadigd weefsel, en verwijdert ontstekingsbijproducten en ander afval. Bovendien bestrijdt Bpc 157 spieratrofie en verzacht het de gevolgen van chronische ziekten en ernstige verwondingen.


Moduleert de ontstekingsreactie


BPC 157 helpt het lichaam genezen door de groei van nieuwe bloedvaten te bevorderen. Dit staat bekend als angiogenese en is van vitaal belang voor het voorzien van de beschadigde weefsels van voedingsstoffen en het verwijderen van afvalproducten. Bovendien stimuleert het de productie van stikstofmonoxide, wat de bloedstroom bevordert en ontstekingen vermindert.


Studies op diermodellen hebben aangetoond dat BPC 157 een overvloed aan weefsels kan helpen genezen, waaronder pees- en ligamentweefsel (Staresinic et al., 2003), skeletspierweefsel (Novinscak et al., 2008) en botweefsel (Sebecic et al., 2008). , 1999). Naast het versnellen van het genezingsproces beschermt BPC 157 de dieren ook tegen complicaties die gepaard gaan met operaties.

Een recent onderzoek naar menselijke navelstrengendotheelcellen (HUVEC's) heeft aangetoond dat BPC 157 de proliferatie, migratie en buisvorming kan verbeteren door de fosforylering van de Src-Cav-1-eNOS-signaalroute te verhogen. Het induceerde ook NO-afhankelijke vasodilatatie in de HUVECs.


Bestrijdt spieratrofie


Wanneer Bpc 157 het lichaam binnenkomt, werkt het om het spier-, gewrichts- en weefselherstel te bevorderen. Het peptide helpt het lichaam ook om meer rode bloedcellen en peptiden te produceren die helpen bij de genezing. Het is belangrijk dat gebruikers de volledige Bpc 157-cycluslengte volgen die door hun arts is voorgeschreven om optimale resultaten te krijgen.


Een onderzoek uitgevoerd door Novinscak et al. toonde aan dat systemische behandeling met Bpc 157 de genezing van verbrijzelde spieren (gastrocnemius) bij ratten aanzienlijk verbeterde, zowel microscopisch als functioneel. Uit een ander onderzoek, uitgevoerd door Staresinic et al., bleek dat Bpc 157 de peesgenezing bij ratten versnelde. Naast het verbeteren van de lichamelijke genezing biedt Bpc 157 ook belofte voor geestelijke gezondheidsproblemen zoals angst en depressie. Er is ook aangetoond dat het de ontwenningsverschijnselen verbetert die gepaard gaan met middelenmisbruik.